Berichtgeving Covid-19 / Coronavirus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. De gezondheid van studenten en medewerkers van HBO Drechtsteden is bij ons heel belangrijk. HBO Drechtsteden volgt dan ook de richtlijnen van het RIVMVragen & antwoorden nieuw coronavirus (COVID-19) bron RIVM

Informatie coronavirus | nr. 7

Het kabinet gaf gisterenavond, 24 juni, weer een persconferentie waarin diverse versoepelingen zijn aangekondigd.

Image-empty-state.png

Informatie coronavirus | nr. 6

Gisterenavond, gaf het kabinet weer een persconferentie met betrekking tot de versoepeling van de maatregelen omtrent het coronavirus.

Image-empty-state.png

Informatie coronavirus | nr. 5

Het kabinet gaf gisterenavond een persconferentie. De mededelingen maken duidelijk dat het aanbieden van fysiek onderwijs voor hogescholen en universiteiten helaas nog langer op zich laat wachen.

Image-empty-state.png

Informatie coronavirus | nr. 4

Door de maatregelen die het kabinet 23 maart heeft genomen is er veel onduidelijkheid ontstaan over de vraag wat dit betekent voor onderwijsactiviteiten van hogescholen en universiteiten.

Image-empty-state.png

Informatie coronavirus | nr. 3

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. Gisteren heeft het kabinet het hoger onderwijs opgeroepen tot en met 6 april alleen nog onderwijs op afstand aan te bieden.

Image-empty-state.png

Informatie coronavirus | nr. 2

De afgelopen weken zijn meerdere besmettingen met het coronavirus in Nederland vastgesteld. Zoals eerder gecommuniceerd, hanteert HBO Drechtsteden het actuele beleid van het RIVM en de GGD.

Image-empty-state.png

Informatie coronavirus | nr. 1

De verspreiding van het coronavirus roept vragen op bij medewerkers en studenten. Dat geldt vooral voor medewerkers en studenten die op vakantie zijn (geweest) of op stage zijn of gaan naar het buitenland. We zetten antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje.

Image-empty-state.png